mlm-kontakt
11000 Beograd
Ul.Pančićeva 14
Tel. +381 11 3034572
Tel. +381 11 2638366
office@skola.mlm.rs

www.skola.mlm.rs
Gde se nalazimo

UPIŠITE SE ONLINE
UBACITE NAS U FAVORITES

favorites
 
NAŠE WEB STRANE
Facebook
GOOGLE
Loading
WEB DIZAJN

WEB DIZAJN


Adobe Photoshop CS5 za web

Uz upoznavanje i rad u samom programu, naucicete da optimizujete grafiku za web, mobilne telefone, korišenje slice alata, pravljenje banera, optimizacija slika u razlicitim formatima, jpg, png, gif. Takodje cete da naucite kako da pravite animirane banere i graficku organizaciju sajta.

Trajanje kursa:18 casova
Cena: 10270 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 14 casova
Cena: 14000 RSDXhtml/CSS

Xhtml je jezik pomocu koga cete moci da napravite internet stranice.
Ovaj kurs ce Vam pomoci da savladate formatiranje teksta, ubacivanje slika, da imate kontrolu nad rasporedom elemenata( liste,naslovi, paragrafi, divovi, linkovi, ..itd).Rad je iskljucivo online pri cemu se svaka vasa linija koda validira od strane W3C konzorcijuma, i gde cete Vi kao naš polaznik nauciti da pisete kod po utvrdjenim svetskim standardima.Mreža linkova i sistem medusobnog povezivanja xhtm strana, download, forme strana za kontakt.
Kurs nastavljamo sa CSS-om (Cascading Style Sheets), online na W3C validatoru za CSS, formatiracemo site, koristeci mocan metod koji kontroliše izgled celog sajta, navigacije, pseudoklasama, klasama, osobinama koje se primenjuju na tagove, linkovanjem eksternog CSS-a.

Trajanje kursa:24 casa
Cena: 16250 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 18 casova
Cena: 18000 RSD
Adobe Dreamweaver CS5/Osnovni

Adobe Dreamweaver CS5 je besprekoran alat za kreiranje i održavanje Web sajtova prihvacen od strane vodecih svetskih web dizajnera.
Kreiranje web strana je pojednostavljeno uz korišcenje razlicitih dialog boksova, a mogucnosti su fantasticne. Dreamweaver je pokrenuo proces integracije sa Photoshop-om, olakšao korišcenje CSS-a pri cemu u sebi nosi fantasticnu biblioteku koju veoma lagano dobijate kao opciju automatskog popunjavanja, sto je za svakog dizajnera ogromna pomoc.
Naucicete osnove programa Dreamweaver i upoznavanje sa panelima, radnim interfejsom, (definisanje i prilagodavanje interfejsa Dreamweaver-a prema vašim merilima i potrebama). Saznacete kako što lakše da kreirate sajtove u pogledu koji Vam omogucava da pratite kod, i dizajnerskom pogledu. Naucicete da kreirate i povežete sajt sa CSS (Cascading Style Sheets) koji je postao osnova uspešne izrade sajtova u modernom web dizajnu. Naucicete da radite sa tekstom, slikama i da kreirate hiper linkove, download sekcije.


Trajanje kursa:18 casova
Cena: 10270 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 14 casova
Cena: 14000 RSDAdobe Dreamweaver CS5/ Dreamweaver - napredno korišcenje

Na ovom kursu cete nauciti napredne tehnike korišcenja Dreamweaver-a:
kreiranje interaktivnih web stanica, korišcenje AJAX tehnologije (Asynchronous JavaScript) , kreiranje interaktivnih, fascinatnih galerija(menjanje istih pomocu CSS-a), koriscenje AJAX-sovih lista padajucih menija, postavljanje na sajt globalnog datuma, vremena, kalendara. Naucicete rad sa formularima, pravljenje formi koje ce slati upit direktno na Vašu e-mail adresu. Postavljanje multimedije (Flash, AVI, MPEG, RealAudio, Quick Time) povezivanje, embedovanje You tube zapisa na vašem sajtu.
Postavljanje sajta koji ste napravili u školi na server i izmene sadržaja online.Trajanje kursa: 20 casova
Cena:13500 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 16 casova
Cena: 16000 RSDFlash - izrada vektorskih animacija

Na ovom kursu cete nauciti mogucnosti alata za vektorsko crtanje, svaka alatka i opcija tool panela ce Vam biti objašnjena. Saznacete kako da kreirate biblioteku simbola, kako da koristite korisnicki interfejs .Importovanje rasterske grafike, vektora iz drugih programa kao sto su Corel, Adobe Ilustrator.Koristicete slojeve (Layer-e), pravicete animacije sa motion i shape modom na samoj tajm-liniji (Timeline). Naucicete kako se pravi Frame-by-Frame animacija koju koriste animatori stripova.Implementiracete i podešavati zvuk u animaciji, kreiracete banere, cestitke i headere za vaše web stranice.Eksportovanje animacija u SWF format i postavljanje na web stranu.


Trajanje kursa:18 casova
Cena: 10270 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 14 casova
Cena: 14000 RSD
Flash - ActionScript

Tokom ovog kursa cemo nauciti kako da kontrolišemo simbole i time-liniju. Pravicete animacije koje Vam mogu poslužiti kao prezentacija, reklamni spot ili web prezentacija.Saznacete kako da kombinujete video zapise formata AVI, MPEG, MOV, postavljacemo priloudere koji služe za ucitavanje flash filmova na kompijuter, rad sa scenama, kreiranje i povezivanje interaktivnog sadržaja Vaše cele prezentacije.


Trajanje kursa:18 casova
Cena: 10270 RSD

Pojedinacna nastava
Trajanje kursa: 14 casova
Cena: 14000 RSD

Cena celog kursa: 70830 RSD.
Trajanje kursa: 116 časova

Cena celog kursa za pojedinacnu nastavu:90000 RSD.
Trajanje kursa: 90 časova